DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Speelgoed voor een aangenaam verblijf en socialisatie van de katten bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Speelgoed voor een aangenaam verblijf en socialisatie van de katten bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€160,00

100%

Opgehaald van €160,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

De katten die bij de stichting binnen komen, blijven eerst een tijdje in de kennel. Om dit verblijf zo aangenaam mogelijk te maken krijgen ze dan ook speeltjes en met name de artikelen met catnip/valeriaan vinden ze erg fijn. Ook worden deze en de speelhengels gebruikt voor de socialisatie van de katten. Al spelend hebben we interactie met de bange kat en vergeten ze hun angst even. Help jij mee sparen voor een aangenaam verblijf voor de katten?

Product:   Divers kattenspeelgoed
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title