DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel › Speelgoed en voer voor de kittens van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel

Speelgoed en voer voor de kittens van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel

€60,00

18%

Opgehaald van €340,00 doel

4 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 7 augustus 2021
Einddatum: 7 februari 2022

Beschrijving

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel kreeg een verzoek van Werkgroep West-Brabant. Of zij 15 kittens konden overnemen omdat West-Brabant helemaal vol zat. Alhoewel het bij hen ook erg vol is met katten die afgestaan zijn hebben de vrijwilligers toch 3 gastgezinnen gevonden en een mooie grote kamer gemaakt speciaal voor de kittens. Het gaat om 1 hele jonge moederpoes met 3 kittens, een nestje van 5 Cypers zonder moeder, een nestje van 3 redelijk verwilderde kittens die het desondanks heel goed doen bij de gastgezinnen en nog 3 vrij jonge kittens zonder moeder van rond de 6 weken. De kittens hebben veel aandacht, liefde, voer én speelgoed nodig. Spaar jij mee?

Product: Krabpaal
Stichting: Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
Plaats: Krimpen aan den IJssel
ANBI-status: Ja
Website: dierenbescherming.nl
       

Over deze stichting

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel biedt opvang aan asieldieren, voornamelijk katten. Wij hebben katvriendelijke kattenkamers, buitenrennen, quarantaineruimten, ziekenboeg, balie, winkel met dierbenodigdheden en een dierenarts ruimte. Wij kijken heel secuur naar potentiële kandidaten die een kat willen adopteren. Alles wordt eerst via de mail "gescreend" en bij een kennismaking moet er zeker een "klik" zijn tussen kat en mens; anders gaat het niet door. Het gaat bij ons om de welzijn van de kat. Niet om het plaatsen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title