DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Speel- en buitenverblijf voor Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden

Speel- en buitenverblijf voor Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden

€300,00

100%

Opgehaald van €300,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

Ter vervanging van oude hondenhokken in het buitenverblijf (zijn helemaal óp en doorregend), is de Stichting op zoek gegaan naar een ander soort van schuil- en speelmogelijkheid voor de verwilderde opvangkatten. Omdat hondenhokken veel ruimte innemen en de katten er eigenlijk niet graag inzitten is de Stichting op zoek gegaan naar een alternatief. Dit blijkt echter niet kant en klaar te bestaan maar er is wel een heel aardig bedrijf dat buitenmeubels van sloophout maakt en in overleg de wensen van de Stichting toe wil passen en een op maat gemaakt verblijf wil maken waar de katten zowel kunnen schuilen als spelen! Stichting Zwerfkat Ijmuiden hoopt dit via gulle donateurs aan te kunnen schaffen! Help jij mee dit te financieren?

Product: Speel- en schuilverblijf
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: kattenbabbels.blogspot.com

                 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title