DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Rijpickerwaard › Speciale voeding voor gevonden katers bij Stichting Dierenasiel Rijpickerwaard

Speciale voeding voor gevonden katers bij Stichting Dierenasiel Rijpickerwaard

€235,00

100%

Opgehaald van €235,00 doel

16 Funders

Voltooid

Beschrijving

In Dierenasiel Rijpickerwaard verblijven twee gevonden katers die ziek en met letsel binnenkwamen. De eerste, Zenner, kwam zwaar ondervoed en ziek binnen door hevige poliepen en ontstekingen aan zijn oor. Na wat aansterken is Zenner inmiddels geopereerd, maar het herstel gaat moeizaam. Eten gaat nog steeds niet en daarom leeft hij nu uitsluitend op A/D natvoer. Daarnaast is er Reintje (op de foto). Hij kwam binnen met een ontstoken tong, mager. Hij kreeg hier pijnstillers en antibiotica voor en at enkel een beetje A/D. Helaas bleef dit zo en bleek Reintje een paar tanden gebroken te hebben. Bij Dierenasiel Rijpickerwaard knokken ze om deze ongelofelijke lieve katers er doorheen te krijgen. Op dierenarts advies eten de katers voorlopig enkel nog A/D blikvoer, dus gaat de voorraad er snel doorheen. Dit loopt voor de stichting financieel enorm in de papieren aan voeding en dierenartskosten, dus ze kunnen hulp goed gebruiken. Spaar jij mee voor voer voor Reintje en Zenner?

Product: Kattenvoeding
Stichting:   Dierenasiel Rijpickerwaard
Plaats:   IJsselstein
ANBI-status: Ja
Website:   www.rijpickerwaard.nl

                               

Over deze stichting

Stichting Rijpickerwaard is een dierenasiel en dierenpension in IJsselstein. Zij bieden dieren een prettig verblijf en de beste zorg. Dit betekent ook dat we kijken naar leeftijd, gedrag en gezondheid van de dieren in zowel het asiel als in pension. In 1984 zijn zij eigenaar geworden van de monumentale boerderij “Rijpickerwaard” en na de eerste verbouwing werd het dierenasiel en dierenpension in IJsselstein in juni 1985 geopend. Sinds de opening worden er jaarlijks gemiddeld aan 300 zwerfdieren uit IJsselstein, Lopik en Benschop onderdak geboden. Een veelzeggend aantal, dat vooral toont hoe nodig goede opvang van dakloze, kwetsbare dieren in onze regio is. Zij worden opgevangen, verzorgd en gaan terug naar hun baasje of er wordt een nieuw baasje gezocht als het afstandsdieren betreft.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title