DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) › Speciale vangkooien voor kittens voor Stichting ROZE

Speciale vangkooien voor kittens voor Stichting ROZE

€88,00

42%

Opgehaald van €210,00 doel

7 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 3 juni 2023
Einddatum: 3 december 2023

Beschrijving

Het is voorjaar en Stichting ROZE verwacht vanaf juni honderden kittens per week op te vangen. Veel kittens (en nestjes) moeten daarvoor wel op een veilige manier gevangen kunnen worden. Hiervoor zijn speciale vangkooien nodig. De opvang heeft een aantal vangkooien in bezit, maar deze werken niet voor de allerkleinste kittens. Deze kittens zijn namelijk nog zo licht van gewicht dat de kooi niet sluit. De kittens lopen er weer uit of de kooi gaat dicht terwijl de helft van het nestje er maar in zit. Daarom zijn er heel dringend, want NU is het seizoen, speciale vangkooien voor kittens nodig.

Help jij Stichting ROZE mee de kittens te helpen?

Product: Kitten vangkooien
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
             

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title