DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Almere › Speciale trainingssnoepjes voor lieve langzitter Tjalling bij Dierenasiel Almere

Speciale trainingssnoepjes voor lieve langzitter Tjalling bij Dierenasiel Almere

€125,00

104%

Opgehaald van €120,00 doel

8 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Al weer meer dan een jaar zit Tjalling bij Dierenasiel Almere, enthousiast wachtend op een nieuw thuis. Om hem lekker bezig te houden, trainen de vrijwilligers veel met hem. Omdat hij niet tegen alle ingrediënten kan, willen ze graag speciale snoepjes voor hem. En met lekkere beloning doet deze stoere jongen extra zijn best! En zoals dat gaat: als Tjalling lekkere trainingssnoepjes krijgt dan willen de andere honden dat natuurlijk ook! Daarom willen de vrijwilligers graag een voorraadje om uit te delen tijdens de trainingen.

Help jij Tjalling en zijn hondenvriendjes aan speciale trainingssnoepjes?

Product: Trainingssnoep
Stichting: Stichting Dierenasiel Almere
Plaats: Almere
ANBI-status: Ja
Website: dierenasielalmere.nl
               

Over deze stichting

‘Dieren opvangen, verzorgen en herplaatsen’. Zo staat het doel van de Vereniging Dierenasiel Almere omschreven. Dierenasiel Almere heeft sinds haar oprichting in 1998 al vele duizenden dakloze huisdieren opgevangen, medisch verzorgd en herplaatst. Een veelzeggende hoeveelheid die vooral uitdrukt hoe nodig goede opvang van dakloze, kwetsbare dieren in Almere is.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title