DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenUncategorized › Speciale shirts voor een comfortabel herstel van de zieke konijntjes bij Stichting ROZE

Speciale shirts voor een comfortabel herstel van de zieke konijntjes bij Stichting ROZE

€340,00

100%

Opgehaald van €340,00 doel

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

Het voorjaar is in aantocht: de vrijwilligers van Stichting ROZE willen veel jonge dieren redden. Vooral konijntjes hebben in het voorjaar hun hulp heel hard nodig. De inzet van Medical Pet Shirts kan hierbij helpen.
Zo’n shirt zorgt, ten opzichte van een kraag, namelijk voor minder stress, angst en onzekerheid na een operatie. Het konijn kan niet aan de wond krabben en bijten, maar er kan toch voldoende lucht bij de wond komen. Het shirt is aan de binnenkant van de buikzijde lichtblauw van kleur, waardoor controle op wondvocht kan plaatsvinden. Het shirt houdt het konijn na de operatie ook op temperatuur. Dit is heel belangrijk, want tijdens de narcose daalt de temperatuur van een konijn behoorlijk. Ook bij huidziekten kan een Medical Pet Shirt uitkomst bieden.

Help je mee om de jonge konijntjes zo comfortabel mogelijk te laten herstellen?

Product: Medical Pet Shirts
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
           

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title