DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenopvang Koningen › Speciaalvoer voor de kleine kittens bij Dierenopvang Koningen

Speciaalvoer voor de kleine kittens bij Dierenopvang Koningen

€355,00

62%

Opgehaald van €570,00 doel

16 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 17 oktober 2022
Einddatum: 17 april 2023

Beschrijving

Ook dit jaar vangen de vrijwilligers bij Dierenopvang Koningen weer veel zwerfkittens op. Vaak zonder hun mama, zwak en onder de parasieten komen ze bij de opvang binnen. Natuurlijk worden ze zo goed mogelijk verzorgd en als ze groot genoeg en gezond zijn wordt er een fijn plekje voor ze gezocht.

Helaas was er veel pech, omdat begin oktober een besmetting met Giardia en Coccidiose in opvang was. Niet alleen moesten alle kattenkamers leeg worden gehaald…. ook ruim 40 katten zijn allemaal apart gezet. Dagelijks moesten hun hokjes één voor één worden gereinigd en ontsmet. En kregen ze ruim een week lang dagelijks medicatie. Een hele klus voor alle medewerkers en vrijwilligers! Al dat harde werk heeft wel geholpen, want de katten zijn gelukkig nu vrij van de parasieten. Hun darmen hebben echter wel een flinke dreun gehad van de medicatie en daarom krijgen ze voorlopig Royal Canin Gastro Intestinal. Dit is heel goed, maar ook prijzig voer en met 40 katten gaan er dagelijks heel wat kilo’s doorheen.

Help jij mee om de kleintjes dit speciale voer te geven?

Product: Speciaalvoer
Stichting: Stichting Dierenopvang Koningen
Plaats: Balkbrug
ANBI-status: Ja
Website: dierenopvangkoningen.nl
                               

Over deze stichting

Het opvangen van honden en katten, zowel zwerfdieren als dieren die om wat voor reden dan ook niet bij hun eigenaar kunnen blijven. Daarnaast vangen wij honden en katten op vanuit het buitenland (Spanje, Turkije, Malta, Hongarije en Roemenië) omdat daar de noodzaak vaak ontzettend groot is.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title