DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Speciaalvoer voor de katten met urinewegproblemen bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden

Speciaalvoer voor de katten met urinewegproblemen bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden

€230,00

100%

Opgehaald van €230,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

Op het moment zitten er bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden veel katten in de opvang met pijnlijke urinewegproblemen. Van sommige is afstand gedaan, omdat ze daardoor onzindelijk werden. Terwijl blaasgruis, of een blaasontsteking, goed te genezen (en voorkomen) is met de juiste voeding! De vrijwilligers willen een aantal van hen langere tijd op Urinary-dieet zetten zodat ze goed genezen, maar helaas is deze dieetvoeding vrij prijzig en hebben ze er nogal wat van nodig…. Hulp is dus heel welkom om al deze lieverds weer kans te geven op een normaal leven, bij lieve baasjes zodra ze weer van hun pijnlijke aandoening af zijn. Met 34 kilo kunnen ze weer aardig vooruit!

Help jij mee om te sparen voor dit speciale kattenvoer

Product: Speciaalvoer
Stichting: St. Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title