DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel De Kuipershoek › Speciaalvoer voor de heel gestresste kat Vagabundo bij dierenasiel De Kuipershoek

Speciaalvoer voor de heel gestresste kat Vagabundo bij dierenasiel De Kuipershoek

€240,00

100%

Opgehaald van €240,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

De enige oplossing voor kat Vagabundo…. De lieve kat Vagabundo heeft een zware en moeizame tijd achter de rug. Hij heeft een hoge concentratie bloed in zijn urine. Alle medische onderzoeken heeft hij al achter de rug. Urine onderzoek, bloedonderzoek, blaasoperatie, en röntgenfoto’s. Na al deze onderzoeken is duidelijk te zien dat hij eigenlijk kerngezond is maar lijdt aan feline idiopathische cystitis. Dat is een heel duur woord, maar dat houdt in dat hij zo gespannen en gestrest is en dat daardoor de blaaswand erg gevoelig is.

Met voedingsexperts, dierenartsen en verzorgers hebben de vrijwilligers een nieuw plan gemaakt. Rust, liefde, speciale voeding en meer vocht door middel van speciaal natvoer. Dit voer vind hij geweldig en samen met zijn brokjes hopen ze op een rustige blaas. Nu zijn zemet de laatste zakjes Hills c/d Urinary Stress bezig, dat is speciaal voer voor zijn aandoening. Het kan het opnieuw optreden van de symptomen reduceren. Daarbij helpen de speciale inhoudsstoffen stress bij de katten verminderen. Hierdoor is deze voeding ook geschikt bij ondersteuning van andere gestreste katten in het asiel. Helaas komen de gestreste katten vaak voor in de asielen en kunnen ze daarom alle hulp gebruiken. Daarom vragen ze om een voorraad C/D urinary stress natvoer te verzamelen voor Vagabundo en toekomstige katten met erge stress. Help jij mee om Vagabundo zo goed mogelijk gezond te krijgen?

Product:   JHills speciaalvoer
Stichting:   Dierenasiel de Kuipershoek
Plaats:   Klarenbeek
Website:   Dierenasiel-de-kuipershoek.nl
 

Over deze stichting

Dierenasiel De Kuipershoek is een non-profit organisatie. Met de inzet van medewerkers, leden, donateurs en vrijwilligers komen wij op voor de belangen van dieren in onze regio. Wij vangen dieren in nood op, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijke samenleving door voorlichting en lobby. Jaarlijks vangen wij 1000 katten, 300 honden en 350 overige dieren op.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title