DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Speciaalvoer voor blinde Mona bij Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Speciaalvoer voor blinde Mona bij Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€75,00

136%

Opgehaald van €55,00 doel

7 Funders

Voltooid

Beschrijving

Mona is als 4 weken oude kitten bij de opvang gekomen, met ernstige niesziekte. Als gevolg van haar slechte start en de niesziekte is ze vrijwel blind aan beiden ogen. De vrijwilligers hebben haar ternauwernood kunnen redden en sindsdien is dit lapjespoesje één van de vaste bewoners én een beetje ons lievelingetje. Helaas heeft Mona ook geregeld zeer ernstige diarree. Niets hielp en het werd zó pijnlijk voor haar dat we aan inslapen dachten. Gelukkig kwamen we er op tijd achter dat Mona heel allergisch is voor kip! Ze staat nu dus op kip-vrij dieet en ze voelt zich geweldig goed door het eten van Royal Canin Anallergenic; hypo-allergeen dieet wat helpt bij voedselintolerantie. De vrijwilligers willen graag een zak van 4 kilo zodat Mona voorlopig wat op voorraad heeft en haar darmen eindelijk tot rust kunnen komen…. Help jij mee om Mona dit voer te laten krijgen?

Product:   Speciaalvoer Royal Canin Anallergenic
Stichting:   Zwerfkatten Ijmuiden
Plaats:   Ijmuiden
Website:   kattenbabbels.blogspot.nl

             

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title