DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenProjecten van Stichting Dierenvoedselbank Utrecht › Speciaal voor allergische kat Sox bij de Dierenvoedselbank Utrecht

Speciaal voor allergische kat Sox bij de Dierenvoedselbank Utrecht

€205,00

100%

€205,00 Goal

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

Kater Sox heef een voedselallergie Sox is voor bijna alle eiwitten allergisch is en heeft ook nog een vlooienallergie. Sox heeft vier keer een prednison prik gehad de afgelopen zes maanden. Dus met 1x per maand vlooienpipet van Advantage in combi met anti-allergenen voer van Trovet – hypoallergenic rrd (rabbit) proberen de baasjes van Sox de allergie onder controle te houden wat goed gaat. Dit is echt een aanslag op het beperkte budget van de baasjes van Sox en hebben om hulp geroepen.
Help jij mee voor het speciale Hypoallergeen voer voor Sox?

Product: Hypoallergene brokken
Stichting: Dierenvoedselbank Utrecht
Plaats: Utrecht
Website: dierenvoedselbankutrecht.nl

Search: Page Size:

           

Over deze stichting

De in maart 2014 opgerichte Stichting Dierenvoedselbank Utrecht wil mensen die in een financiële crisis  terecht zijn gekomen, de helpende hand bieden. Daar gaat een degelijke intakeprocedure aan vooraf, zodat de hulp daadwerkelijk daar terecht komt, waar de nood ook echt hoog is. Soms is de nood zo hoog gestegen, dat er zelfs geen geld meer is om je geliefde huisdieren te kunnen onderhouden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title