DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenKittenmand › Speciaal voer voor Sarah bij Stichting de Kittenmand Tilburg

Speciaal voer voor Sarah bij Stichting de Kittenmand Tilburg

€110,00

100%

Opgehaald van €110,00 doel

1 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Sarah is een kitten bij Stichting de Kittenmand Tilburg met gevoelige darmpjes. Ze spuugde vaak haar eten uit, kwam niet aan en ging achteruit. Na het een en ander uitproberen van voeding doet ze het prima op dit product.
Ze braakt het eten niet meer uit, zit met smaak te eten en komt goed aan in gewicht. Ze kan weer een vrolijke en speelse kitten zijn. Helaas is het voer behoorlijk in prijs. Met 3 zakjes per dag gaat het hard.
Het zou super zijn we hulp kunnen bieden aan Sarah, zodat die lekker kan blijven genieten van zowel het eten als van haar leven.

Helpen jullie mee?

Product: Kattenvoer
Stichting: Stichting Kittenmand Tilburg
Plaats: Tilburg
ANBI-status: Ja
Website: kittenmand-tilburg.nl
 

Over deze stichting

Bij De Kittenmand staat een compleet team van dierenvrienden dag en nacht, geheel op vrijwillige basis, klaar voor de opvang van (zwerf)kittens. Van pasgeboren tot enkele maanden oud. (Soms komt ook het moedertje mee.) Bij De Kittenmand staat voorop dat alles wat geboren is een kans op overleven moet krijgen. We doen er dan ook echt alles aan om de kleintjes een kans op een goed leven te geven. Uiteraard staat castratie/sterilisatie, tijdens de juiste leeftijdsfase, bovenaan op het wensenlijstje in de hoop dat we de voortdurende toeloop van kittens enigszins kunnen afremmen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title