DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Speciaal voer en snacks voor diabeteskatten bij Hokazo

Speciaal voer en snacks voor diabeteskatten bij Hokazo

€180,00

100%

Opgehaald van €180,00 doel

7 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Bij Hokazo zitten twee diabeteskatten die naast hun dagelijkse insuline speciaal voer krijgen. Dit voer is vrij prijzig, maar wel erg belangrijk.

Daarnaast worden de ‘angsthaasjes’ in de opvang worden gesocialiseerd met lekkers. Deze bange beestjes komen snel te voorschijn als ze de liquid snacks en Gourmet zien, en durven het inmiddels zelfs al van de handen af te likken. Dit zijn enorme belangrijke stapjes. De katten kunnen uiteindelijk makkelijker een huisje vinden als mensen zien dat ze die eerste stap al durven zetten. Wie spaart er weer mee om al deze lieverds te helpen?

Product: Kattenvoer
Stichting: HoKaZo
Plaats: Uden
ANBI-status: Ja
Website: hokazo.nl
             

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title