DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenvoedselbank Haaglanden › Speciaal kattenvoer voor Stichting Dierenvoedselbank Haaglanden

Speciaal kattenvoer voor Stichting Dierenvoedselbank Haaglanden

€125,00

100%

Opgehaald van €125,00 doel

5 Funders

Voltooid

Beschrijving

In deze tijd zijn er helaas veel mensen die het moeilijk hebben, de financiële crisis heeft niet alleen mensen en bedrijven geraakt; onze gezelschapsdieren zijn daarmee helaas ook vaak de dupe. Als mensen niet meer voor hun gezelschapsdieren kunnen betalen zien we vaak dat mensen hun dierlijke gezinsleden moeten afstaan… 🙁 terwijl je juist je maatje(s) in een moeilijke periode toch zeker niet kunt missen?!
Vrijwilligers van Stichting Dierenvoedselbank Haaglanden zetten zich daarom met hart en ziel in om te helpen, zodat de huisdieren toch thuis kunnen blijven.

Helpen jullie mee sparen?

Product: Royal Canin Kattenbrokken
Stichting: Stichting Dierenvoedselbank Haaglanden
Plaats: Den Haag
ANBI-status: Ja
Website: dierenvoedselbank.org
         

Over deze stichting

In deze tijd zijn er helaas veel mensen die het moeilijk hebben, de financiële crisis heeft niet alleen mensen en bedrijven geraakt; onze gezelschapsdieren zijn daarmee helaas ook vaak de dupe. Als mensen het niet meer voor hun gezelschapsdieren kunnen betalen zien we vaak dat mensen hun dierlijke gezinsleden moeten afstaan ... terwijl je juist je maatje(s) in een moeilijke periode toch zeker niet kunt missen?! Ook moeten we niet vergeten dat sociale relaties tussen mensen en dieren positieve en zelfs een therapeutische werking op elkaar kunnen hebben. Daarom willen wij mensen, waar nodig, ondersteunen met voeding en benodigdheden voor hun gezelschapsdieren - hun levensgezel!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title