DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHet Huis van de Dieren › Speciaal hondenvoer voor Het Huis van de Dieren

Speciaal hondenvoer voor Het Huis van de Dieren

€90,00

100%

Opgehaald van €90,00 doel

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

De honden die Het Huis van de Dieren opvangt – die gerehabiliteerd moeten worden, training nodig hebben & gesocialiseerd moeten worden – kunnen zij het beste licht verteerbaar, hypo-allergeen voer geven. Dit wordt door deze vaak gestreste honden goed verteerd en alle honden vinden het lekker, ook niet onbelangrijk!

De meest honden hebben een rugzakje en hebben tijd nodig om weer in balans te komen. Daarbij is de voeding natuurlijk erg belangrijk. Vandaar dat de vrijwilligers graag dit voer willen geven, als ondersteuning bij hun werk. Het is voor Het huis van de Dieren, met zoveel honden, alleen niet op te brengen. Spaar jij mee?

Product: Speciaal hondenvoer
Stichting: Het Huis van de Dieren
Plaats: Horn
ANBI-status: Nee
Website: hethuisvandedieren.nl
           

Over deze stichting

Het Huis van de Dieren is een plek voor dieren die nergens anders terechtkunnen door gedrag. Paarden, honden, geiten, kippen, zij vinden bij Het Huis van de Dieren een warm thuis in de rustige omgeving van Limburgse bossen en weilanden. Paarden en honden worden gerehabiliteerd, gesocialiseerd, zodat zij de kans krijgen om geadopteerd te worden. Echter, lukt dit niet dan blijven zij de rest van hun leven bij Het Huis van de Dieren. Geiten die ongewenst zijn bij hun vorige baasjes en kippen uit de bioindustrie, vrijgekocht.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title