DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenJacob's Ark › Speciaal hondenbad voor de honden bij Stichting Jacob’s Ark

Speciaal hondenbad voor de honden bij Stichting Jacob’s Ark

€240,00

100%

Opgehaald van €240,00 doel

6 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

De honden bij Stichting Jacob’s Ark moeten allemaal weleens in bad. Kijk maar eens naar de foto’s van smeerpoets Billy. 🙂
Ook verblijven er honden met huidproblemen bij de stichting en voor hen is regelmatig badderen helemaal van groot belang. Momenteel tillen de vrijwilligers de honden in de normale badkuip. Dit is geen ideale situatie. Het levert rugklachten op bij de vrijwilligers en de honden vinden het ook niet altijd leuk. Daarom vraagt de stichting hulp bij de aanschaf van een speciaal hondenbad. Deze badkuip staat op hoogte, waardoor de rug van de verzorgers gespaard wordt. Daarnaast is het bad uitgevoerd met een loopplank, waardoor de honden zelf in bad kunnen stappen. Dit is voor hen veel prettiger en relaxter. Dit speciale hondenbad zou voor zowel de vrijwilligers als de honden dus DE oplossing zijn!

Spaar je mee voor zo’n mooi hondenbad?

Product: Hondenbad
Stichting: Stichting Jacob’s Ark
Plaats: Neeritter
ANBI-status: Ja
Website: jacobsark.nl
           

Over deze stichting

De Stichting Jacob's Ark zet zich met name in voor de honden die om verschillende redenen moeilijker of misschien wel helemaal niet plaatsbaar zijn. De meeste mensen die op zoek zijn naar een hond zien er toch erg tegenop om die financiële last op zich te nemen. Niet plaatsbare honden blijven voor het leven in opvang . Dit houdt in dat de stichting de medische kosten voor haar rekening neemt maar dat de hond wel in een gezinssituatie leeft.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title