DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Socialisatie pakket voor verwilderde katten bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Socialisatie pakket voor verwilderde katten bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€55,00

100%

Opgehaald van €55,00 doel

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

In de opvang van Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden verblijven momenteel 6 verwilderde kittens die een intensief socialisatie-traject zijn ingegaan. De vrijwilligers hopen de ukkies zo tam te krijgen dat ze straks als gezellige huiskat geplaatst kunnen worden. Daar zijn allerlei hulpmiddelen bij nodig zoals snacks en stukjes vis die ze van de vingers leren eten om zo aan mensen gewend te raken Helpt u mee?

Product: Snacks
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: kattenbabbels.blogspot.com

Kat

           

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title