DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) › Snugglesafes voor de allerkleinsten bij Stichting ROZE

Snugglesafes voor de allerkleinsten bij Stichting ROZE

€360,00

51%

Opgehaald van €700,00 doel

7 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 14 april 2023
Einddatum: 14 oktober 2023

Beschrijving

Het is voorjaar en Stichting ROZE verwacht vanaf mei honderden kittens per dag op te vangen. Veel van deze kittens zijn zo klein en zo jong dat ze extra hulp nodig hebben om hun warmte te behouden. Helemaal als de kleintjes zonder moeder binnenkomen. Deze kwetsbare kittens zouden enorm goed geholpen kunnen worden met Snugglesafes. Geen geknoei met kruiken of gedoe met snoeren van elektrische dekens of warmtelampen. Met de Snuggelsafe worden de kittens 10 uur lang op een constante temperatuur warm gehouden (daar waar andere kruiken afkoelen en koud worden). Ook kunnen ze er bovenop liggen en dat is echt een uitkomst voor die kleine kittens. De Snuggelsafes worden in de magnetron opgewarmd en gaan tot 10 uur mee. Het is comfortabel, hygiënisch en de zachte hoesjes zijn wasbaar op 30 graden. Niet alleen de kittens hebben plezier van de Snugglesafes, ook voor konijnen, cavia’s, fretten en puppy’s komen deze heel goed van pas. Ze kunnen ook ingezet worden na operaties van dieren. De stichting, en zeker ook de dieren, zouden dolgelukkig zijn met deze Snuggelsafes.

Help jij mee om de allerkleinsten lekker warm te houden?

Product: Snugglesafes
Stichting: Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven)
Plaats: Eindhoven
ANBI-status: Ja
Website: rozeindhoven.nl
             

Over deze stichting

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar collega asielen. Naar verwachting zullen per jaar 400 honden, 1000 katten, 150 konijnen en knaagdieren, 2000 dieren uit het wild en 150 overige dieren tijdelijk opgevangen worden. Al deze dieren hebben in meer of mindere mate medische, curatieve of preventieve, zorg nodig.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title