DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Snuggle en extra voer voor Dierenopvangcentrum HoKaZo

Snuggle en extra voer voor Dierenopvangcentrum HoKaZo

€130,00

100%

Opgehaald van €130,00 doel

12 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

De winter is weer in aantocht en de koude dagen zijn er al. Bij Dierenopvangcentrum HoKaZo krijgen ze nu al katjes binnen die erg koud zijn. Een snuggle safe blijft uren lekker warm en kan veilig bij een kat neergelegd worden. Zo kunnen ze de hele nacht verwarmd liggen. Ze zouden er graag een paar extra hebben zodat ze niet mis grijpen als er meerdere dieren tegelijk binnen komen.
Daarnaast zouden ze graag sparen voor voer voor Skippy. Hij blijkt allergisch voor veel verschillende soorten voer. Er is wel voer dat wel goed gaat. Dit is echter vrij prijzig.

Helpen jullie mee sparen voor de snuggle en voer voor Skippy?

Product: Kittenvoer
Stichting: Stichting Hokazo
Plaats: Uden
Website: hokazo.nl
                       

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title