DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZuiderzee Zwerfdieren › Smakelijke hapjes voor de katten bij Zuiderzee Zwerfdieren

Smakelijke hapjes voor de katten bij Zuiderzee Zwerfdieren

€135,00

100%

Opgehaald van €135,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

De bewoners van Zuiderzee Zwerfdieren krijgen dagelijks een hapje natvoer. Elke dag is het natvoermoment een groot feest! Katten die om de benen van de vrijwilligers rond dansen, lopen te mauwen of al van de vork af eten voordat het in het bakje ligt. Ook is het een goed moment voor de vrijwilligers om bij de wildere katten proberen te komen. Vaak vergeten ze dan even dat ze angstig zijn. Ze kunnen die schatten vaak ook verleiden met een lekkere snack.

Omdat de voorraad van het blikvoer en de snacks aan het slinken is kan de stichting alle hulp gebruiken. Dagelijks gaan er meerdere blikjes doorheen, zeker met de grote hoeveelheid katten die bij Zuiderzee Zwerfdieren binnen zitten.

Help jij mee om de katten smakelijk te laten eten?

Product: Kattennatvoer
Stichting: Stichting Zuiderzee Zwerfdieren
Plaats: Lelystad
ANBI-status: Ja
Website: zuiderzeezwerfdieren.nl
                 

Over deze stichting

Stichting Zuiderzee Zwerfdieren vangt in hun hostel zwerfkatten op, en heeft als doel het leed onder deze dieren te verzachten, door hen opvang te bieden, medisch te verzorgen, te resocialiseren en te herplaatsen. Ook zet de stichting zich in zwaar verwilderde katten te neutraliseren en weer terug te zetten, om zo bij te dragen aan het verminderen van deze problematiek en het leed dat hiermee gepa

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title