DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenWetland Cats › Schuilhuisje voor de vier FIV-katjes bij Wetland Cats

Schuilhuisje voor de vier FIV-katjes bij Wetland Cats

€395,00

103%

Opgehaald van €385,00 doel

15 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Bij Wetland Cats wonen 265 katten die nergens anders terecht kunnen. In de mooie bosrijke omgeving hebben ze het buitengewoon goed naar hun zin en leven daar een heerlijk kattenleven. Onder de bewoners zijn vier schuwe katjes die besmet zijn met het FIV virus (aidsvirus), zoals Alin hiernaast op de foto. Natuurlijk krijgen ook zij een kans en warm thuis bij deze stichting. Het risico om deze katten bij de andere katten los te laten lopen is te groot in verband met de eventuele besmetting. Daarom willen ze voor hen een aparte ruimte creëren met een grote buitenren, zodat ook deze vier poezenschatten fijn naar buiten kunnen. In de ren komt een schuilhuis waar ze fijn kunnen rusten, en voor dat huis roepen de vrijwilligers graag de hulp van donateurs in. Help jij mee om deze bijzondere katten een fijn verblijf te geven?

Oh ja: normaal zijn de projecten bij DierenDonatie voor een maximaal bedrag van 300 euro. Soms maken we daar een uitzondering op, zoals bij dit project.

Product:   Blokhut schuilhuis
Stichting:   Wetland Cats
Plaats:   Gouderak
Website:   www.wetland-cats.nl
                             

Over deze stichting

Stichting Wetland Cats is een unieke organisatie die momenteel 365 katten opvangt. Zij vangen voornamelijk schuwe katten op die in de samenleving geen kans meer hebben. Daarnaast vangen ze ook zwervers, langzitters in asielen en probleemkatten van particulieren op. Deze katten mogen voor de rest van hun leven een volwaardig kattenleven leiden in hun kattenparadijs. Ze herplaatsen onze katten niet, omdat de meeste katten een rugzakje hebben of gewoonweg te schuw/verwilderd zijn. De katten zitten niet opgesloten, maar hebben 1 kilometer vrij land om te spelen en te ravotten, zodat ze echt weer kat kunnen zijn.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen