DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenWetland Cats › Schuilhuisje voor de vier FIV-katjes bij Wetland Cats

Schuilhuisje voor de vier FIV-katjes bij Wetland Cats

€395,00

103%

Opgehaald van €385,00 doel

15 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Bij Wetland Cats wonen 265 katten die nergens anders terecht kunnen. In de mooie bosrijke omgeving hebben ze het buitengewoon goed naar hun zin en leven daar een heerlijk kattenleven. Onder de bewoners zijn vier schuwe katjes die besmet zijn met het FIV virus (aidsvirus), zoals Alin hiernaast op de foto. Natuurlijk krijgen ook zij een kans en warm thuis bij deze stichting. Het risico om deze katten bij de andere katten los te laten lopen is te groot in verband met de eventuele besmetting. Daarom willen ze voor hen een aparte ruimte creëren met een grote buitenren, zodat ook deze vier poezenschatten fijn naar buiten kunnen. In de ren komt een schuilhuis waar ze fijn kunnen rusten, en voor dat huis roepen de vrijwilligers graag de hulp van donateurs in. Help jij mee om deze bijzondere katten een fijn verblijf te geven?

Oh ja: normaal zijn de projecten bij DierenDonatie voor een maximaal bedrag van 300 euro. Soms maken we daar een uitzondering op, zoals bij dit project.

Product:   Blokhut schuilhuis
Stichting:   Wetland Cats
Plaats:   Gouderak
Website:   www.wetland-cats.nl
                             

Over deze stichting

Stichting Wetland Cats is een kattenopvang met momenteel 385 niet herplaatsbare katten. Al deze katten hebben in de samenleving geen kans meer, omdat ze verwilderd, schuw of getraumatiseerd zijn. Daarnaast worden ook katten met gedragsproblemen of langzitters in asielen opgevangen. Als Stichting Wetland Cats deze katten niet had opgenomen, waren vele van deze dieren er niet meer geweest. De katten kunnen in deze opvang voor de rest van hun leven een volwaardig kattenleven leiden, waar ze met alle liefde worden verzorgd. Alle katten leven in vrijheid. Ze zitten niet opgesloten in hokjes, maar hebben naast de vele gebouwen en schuurtjes ruim 1 kilometer land en bosgebied waar ze heerlijk kunnen struinen. Bij Stichting Wetland Cats geldt geen stress, maar vrijheid en blijheid.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title