DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Scherpe kattennagels bestendige bureaustoel voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Scherpe kattennagels bestendige bureaustoel voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€110,00

100%

Opgehaald van €110,00 doel

4 Funders

Voltooid

Beschrijving

Door de vele ongelukjes die gebeuren als je als Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden (onzindelijke) katten opvangt, is de bureaustoel van hun kantoor geheel onbruikbaar. De medewerkers zitten nu op een krukje met een dienblad op schoot met daarop het toetsenbord. Een goede zitplek en katbestendige beureaustoel is hard nodig om allerlei rugklachten te voorkomen tijdens het doen van administratief werk voor de zwervertjes. Dus geen stoffen zitting of leuningen die kapot gaan door nagels en plasongelukjes maar een goede degelijke stoel. Helpt u mee?

Product: Bureaustoel
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: kattenbabbels.blogspot.com

Kat

       

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title