DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Ruime schuil-overkapping voor de katten bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Ruime schuil-overkapping voor de katten bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€295,00

100%

Opgehaald van €295,00 doel

16 Funders

Voltooid

Beschrijving

In het oudste buitenverblijf van de opvang voor kansloze katten in het havengebied van IJmuiden, hebben ze veel last van de Nederlandse weersomstandigheden: met mooi weer is er weinig schaduw en met nat weer lopen onze kattige bewoners met natte pootjes rond. Om meer bescherming te kunnen bieden aan deze opvangkatten, die toch het liefst lekker buiten zitten, willen de vrijwilligers graag een overkapping met dakplaten neerzetten. Zodat tijdens stortbuien er toch nog buiten gezeten kan worden, en waar ook de vrijwilligers droog kunnen verder werken! Help jij mee om deze droge buitenplaats te realiseren?

Product: Overkapping en dakplaten
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
                               

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title