DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenFrettig Gestoord › Royal Canin Convalescence ondersteunende voeding bij Frettenvereniging Frettig Gestoord

Royal Canin Convalescence ondersteunende voeding bij Frettenvereniging Frettig Gestoord

€270,00

100%

Opgehaald van €270,00 doel

18 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

In Frettenvereniging Frettig Gestoord komen diverse dieren binnen die of te oud zijn voor plaatsing of medisch behandelt moeten worden. In beide gevallen is Convalescence een ondersteunende voeding die helpt bij het herstellen.
Helaas komen zij hier altijd aan te kort en de kosten kunnen behoorlijk oplopen! Willen jullie deze fretjes aan ondersteunende voeding helpen?

Product: ondersteunende voeding
Stichting: Frettenvereniging Frettig Gestoord
Plaats: Zandvoort
Website: frettiggestoord.nl
                                   

Over deze stichting

Frettig Gestoord heeft veel te bieden. Het opvangen van gevonden fretten, deze socialiseren en herplaatsen. Het opnemen van afstandsfretten en zorgen voor een juiste herplaatsing na een medische controle en verzorging. Fretten chippen. En fretten van 6 jaar en ouder of met een medisch probleem worden opgenomen als POF (Permanente Opvang Fret) en worden niet meer doorgeplaatst en wij bieden hun een goede oude dag. Verder verstrekken ze informatie over het houden van fretten via de site, op evenementen en in verenigingsblad “Het Mokje”. Ook bemiddelen ze bij het zoeken van een goed vakantieadres voor de fretten.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title