DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenSuperkatten › Ren voor de kittens bij Stichting Superkatten

Ren voor de kittens bij Stichting Superkatten

€300,00

103%

Opgehaald van €290,00 doel

21 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Op dit moment komen de zwangere en bevallen poezen in rap tempo binnen bij stichting Superkatten. Gelukkig hebben zij een hoop gastgezinnen waar deze poezen mogen verblijven maar alle kittens los in huis is niet handig. Vooral de kraamperiode is het belangrijk dat de mama alle rust en ruimte heeft en daarom verblijven de (aanstaande)mamapoezen in comfortabele en veilige benches. Maar ook de weesjes hebben zo een veilige en rustige plek.
Stichting Superkatten wil graag meerdere benches zodat zij nog meer mama`s en hun kittens kunnen helpen om veilig de eerste weken door te komen.

Spaar jij mee voor de kittens?

Product: kitten/puppyren
Stichting: Stichting Superkatten
Plaats: Acquoy
ANBI-status: ja
Website: superkatten.nl
                                         

Over deze stichting

Stichting Superkatten is er speciaal voor de verwilderde buitenkatten in de regio rivierengebied. Door middel van TNR helpen zij de verwilderde buitenkatten aan een rustiger bestaan zonder last te hebben van gierende hormonen en door nest op nest kittens te krijgen. Vele sterven door ondervoeding of ziektes, moederpoezen overlijden omdat ze constant op voedseljacht moeten, katers die vele kilometers maken door hun hormonen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title