DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenTrue Colors › Reisbenches voor de katten van Stichting Little Tigers

Reisbenches voor de katten van Stichting Little Tigers

€300,00

100%

Opgehaald van €300,00 doel

3 Funders

Voltooid

Categorieën: ,

Beschrijving

Little Tigers helpt gedumpte- en zwerfkatten en soms honden in Spanje, Roemenië en in andere landen waaronder ook Nederland. Zoals de schatten die je op de foto’s ziet. de vrijwilligers zorgen voor het vervoer van de dieren die in gevaar verkeren naar een veilige plek, een fosterhuis of een goede en vertrouwde dierenopvang. Tijdens het transport zijn helaas vier grote boxen kapot gegaan. Om zo veel mogelijk dieren te kunnen blijven helpen, willen ze graag drie nieuwe reisbenches. Help jij mee om deze benches bij elkaar te sparen?


Product: Reisbench XL
Stichting: Little Tigers
Plaats: Zoetermeer
Website: littletigers.eu
     

Over deze stichting

Little Tigers stelt zich ten doel om zoveel mogelijk zwerfkatten in Spanje te helpen. Ze worden bij voorbeeld van de straat gehaald of uit het gemeenteasiel (ofwel dodingstation!) gered. Ook ondersteunen we programma’s om zwerfkatten te laten castreren/steriliseren. Samen met vrijwilligers in Spanje proberen we een goede oplossing voor hen te vinden. Dit kan o.a. inhouden dat we een nieuwe Thuis zoeken voor de katten (in Spanje of in Nederland/België) en dat we vrijwiligers helpen om door te gaan met het redden van katten, die anders, als gevolg van menselijke verwaarlozing en onverschilligheid, in zo’n asiel terecht zouden komen.

Stichting True Colors is een kleinschalige (gastouder)opvang voor katten en konijnen, die niet in een regulier asiel terecht kunnen. Meestal gaat het om katten, die te verwilderd/schuw of te oud worden bevonden en konijnen, waarvoor in de nabijheid geen asiel is. De schuwe en verwilderde katten resocialiseren ze en voor alle dieren wordt dan een nieuw baasje gezocht, waar ze de rest van hun leven mogen blijven wonen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title