DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenKitty-Cat › Recovery voeding voor de kittens bij Stichting Kitty-cat

Recovery voeding voor de kittens bij Stichting Kitty-cat

€160,00

100%

Opgehaald van €160,00 doel

8 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Op dit moment verblijven er veel zieke, zwakke kittens bij Stichting Kitty-cat. Helaas is het einde van het seizoen nog niet in zicht en blijven er nog steeds verzwakte kittens binnen komen.
Dankzij dierendonatie.nl en alle donateurs was er een voorraadje Recovery natvoer voor de zieke kittens aangelegd, maar met zoveel zieke ukken is die voorraad er doorheen gevlogen. Daarom vragen de vrijwilligers om hulp bij de aanschaf van 48 blikjes Recovery natvoer, zodat de voorraad weer op peil gebracht kan worden.

Help je mee de kittens goed op te laten knappen?

Product: Recovery natvoer
Stichting: Stichting Kitty-Cat
Plaats: Winterswijk
Website: stichtingkitty-cat.nl
               

Over deze stichting

Het doel van Stichting Kitty-Cat is om de populatie zwerfkatten te verminderen. Stichting Kitty-Cat vangt zwerfkittens op in gastgezinnen waar ze gesocialiseerd en verzorgd worden om uiteindelijk een gouden mandje voor ze te vinden. Daarnaast castreert en steriliseert de stichting verwilderde katten. Gastgezinnen maken een belangrijk onderdeel uit voor de (medische) verzorging en socialisatie van de kittens. De stichting is een non-profit organisatie en is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title