DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting I Respect Animals › Puppyvoer voor Stichting I Respect Animals

Puppyvoer voor Stichting I Respect Animals

€290,00

100%

Opgehaald van €290,00 doel

16 Funders

Voltooid

Beschrijving

Aan puppy natvoer is op het moment een flink tekort in het asiel.
Puppy`s hebben snel uitdrogingsverschijnselen en kunnen daarom altijd wat extra vocht gebruiken, ook leren ze met natvoer door hun brokken heen sneller brokker te eten.
Het voorjaar komt weer om de hoek kijken dus de puppy instroom in het asiel zal op korte termijn weer beginnen helaas. Helpen jullie mee?

Product: hondennatvoer
Stichting: Stichting I Respect Animals
Plaats: Eersel
Website: irespectanimals.nl
                               

Over deze stichting

Wij hebben de Stichting Sira in november 2016 opgericht om Spaanse asielhonden een forever home te kunnen geven Wij gaan niet voor 1 asiel , wel is Spac.cat van Xavi Vinas Poncela het asiel waar we de meeste honden uit halen. Wij werken met vele vrijwilligers zoals mensen die adoptanten spreken, huisbezoeken doen, opvanggezinnen en mensen die zorgen voor verkoop en het ophalen van gedoneerde spullen en nog veel meer. Wij kunnen uiteraard altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken zodat we met elkaar nog meer honden kunnen helpen. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger stuurt u dan een mail naar adopties.sira@gmail.com of neem eens een kijkje op de website van het asiel www.spac.cat

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title