DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting For the Strays - Paws of Greece › Protectorbanden voor de honden van Stichting For the Strays – Paws of Greece

Protectorbanden voor de honden van Stichting For the Strays – Paws of Greece

€525,00

100%

Opgehaald van €525,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

Het tekenseizoen gaat weer beginnen. De vrijwilligers van Stichting For the Strays – Paws of Greece willen de dieren tegen deze gevaarlijke parasieten beschermen. Met 20 grote en 3 kleinere Scalibor banden kunnen zij meerdere grote, maar ook kleinere, honden beschermen. (De  rescuers in Griekenland maken de grote banden kleiner en zo kunnen ook 2 middelmaatjes beschermt zijn met 1 band).  Onbeschermd lopen de honden kans op vele gevaarlijk ziekten (zoals Leishmania, Hartworm, Ehrlichia) en worden de honden dus ziek en zijn er weer hoge dierenartskosten. Preventief werken is beter dan achteraf medicatie toedienen.  Help je mee deze honden te beschermen?

Product: Protectorbanden
Stichting:   Opvangcentrum de Maashorst
Plaats:   Den Oever
ANBI-status: Nee
Website:   adopteereenhondfts.nl
                     

Over deze stichting

Wij zijn Stichting for the Strays - Paws of Greece. Een klein team van 4 vrijwilligers in NL en 4 vrijwilligers in Griekenland, de Peloponnesos. Onze vestigingsplaats is Den Oever, Nederland. Vanuit NL proberen wij zo'n 200 honden en zo'n 50 katten een beter leven te geven. Wij doen dit door aan TNR projecten mee te doen of te organiseren (trap-neuter-release), door te zorgen voor onderkomens voor de allerzwaksten (zieke en heel jonge of juist oude dieren), te zorgen voor honden- en kattenvoer en medische ondersteuning vd dierenarts tp. We doen dit vrijwillig en alles komt van donaties. We zijn dus veel bezig met het werven van donateurs. Dit vrijwilligerswerk slokt het meeste van onze dagen op, maar we doen het met heel ons hart. 3 jaar hebben wij gespaard om een nieuwe safe haven, een plek waar de honden veilig kunnen zijn, op te gaan bouwen. En het is ons gelukt om een stuk grond te kopen. As we speak, wordt er daar gebouwd. De bouwkosten rijzen echter de pan uit. De huidige economie neemt helaas met zich mee dat bouwmaterialen wekelijks over de kop gaan in prijs. Ondertussen gaat ook het tekenseizoen weer beginnen. Wij willen onze dieren tegen deze gevaarlijke parasieten beschermen, maar onze fondsen staan dit niet meer toe.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title