DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZilver › Polslussen voor de spaanse asielhonden via Stichting Zilver

Polslussen voor de spaanse asielhonden via Stichting Zilver

€60,00

10%

Opgehaald van €625,00 doel

6 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 18 april 2024
Einddatum: 18 oktober 2024

Categorie:

Beschrijving

Stichting Zilver draagt het spaanse asiel Asoka Orihuela een meer dan warm hart toe. Voorzitter Christine Burgemeester komt daar al vele jaren, zelfs al voordat Stichting Zilver bestond. Je zou dus kunnen stellen dat dit spaanse asiel mede aanzet heeft gegeven tot de oprichting van Stichting Zilver!

In het spaanse asiel werken vele vrijwilligers, waarvan Nick er eigenlijk altijd is. Een van de mooie initiatieven van Nick is de buurtwandeling met de asielhonden. Een aantal keer per jaar mogen de mensen uit de buurt naar het asiel komen. Deze mensen doen dan een donatie en kopen een t-shirt of een drankje, waardoor het asiel wat inkomsten bij elkaar scharrelt. En dan volgt de buurtwandeling: de buurtbewoners en de honden die meedoen met de wandeling worden uiteraard begeleid door de vaste asielmedewerkers. Voor de honden is het een feestje, want voor deze wandeling mogen ze het asielterrein verlaten en letterlijk de buurt verkennen. Het asiel hoopt op deze wijze een fijne onderbreking voor de honden te creëren en daarnaast de asielhonden extra onder de aandacht te brengen.

Om dit alles veilig te laten verlopen is er behoefte aan polslussen, een extra beveiliging aan de hondenriem, zodat de hond er niet per ongeluk tussenuit kan piepen. Stichting Zilver wil heel graag 150 polslussen naar Spanje opsturen. Waarom zoveel? Tijdens de grootste wandeling ging men met maar liefst 50 honden op pad. Soms gaat er ook weleens een lus stuk of ze worden uitgeleend aan de gastgezinnen. Met 150 stuks kunnen Nick en zijn collega’s weer een hele tijd vooruit.

Spaar jij mee voor veilige wandelingen voor de asielhonden?

Product: Polslussen
Stichting: Stichting Zilver
Plaats: Rotterdam
ANBI-status: Ja
Website: stichting-zilver.eu
           

Over deze stichting

Stichting Zilver is een stichting die zich primair richt op het helpen van katten en honden in de asielen rondom Alicante, genaamd Asoka. Een keten met een no-kill beleid. Naast het herplaatsen van honden en katten, zal er speciale aandacht komen voor dieren die minder kans hebben om het asiel te verlaten. Ziekte, langzitters, angstproblemen et cetera. Deze dieren zullen langdurig in de opvang blijven, zodat we wel uit het asiel kunnen en kans maken op een leven in een warm mandje.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title