DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Pipetten voor het toedienen van medicatie aan de zwerfkatten in de opvang bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden

Pipetten voor het toedienen van medicatie aan de zwerfkatten in de opvang bij Stichting Zwerfkatten IJmuiden

€255,00

100%

Opgehaald van €255,00 doel

19 Funders

Voltooid

Beschrijving

Alle katten die binnenkomen of weggaan bij St. Zwerfkatten IJmuiden worden ontvlooid en ontwormd. En ook de permanente bewoners krijgen regelmatig een behandeling tegen parasieten om gezondheidsklachten en besmettingen te voorkomen. Maar ja, kan je vast voorstellen dat het heel lastig is om verwilderde katten een pilletje te moeten geven. Dan is de hulp van een pipet een ware uitkomst! De voorraad pipetten raakt op en de Stichting vraagt om hulp bij het aanschaffen van deze dure hulpmiddelen.

Help jij mee met een bijdrage?

Product: Pipetten
Stichting: Stichting Zwerfkatten IJmuiden
Plaats: IJmuiden
ANBI-status: Ja
Website: www.zwerfkattenijmuiden
                                     

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title