DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Panacur ontwormingstabletten tegen wormen voor katten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Panacur ontwormingstabletten tegen wormen voor katten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€270,00

100%

Opgehaald van €270,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

Deze zomer zijn er weer verschillende kittens en zwerfkatten in de opvang binnen gekomen, waarvan een aantal met het zeer besmettelijke darmvirus Giardia. Met name bij de kleintjes en zwakkere katten heeft dit tot vervelende gezondheidsproblemen gezorgd. De behandeling met Panacur werkt goed maar is prijzig; elke kat die in contact is geweest met een besmette patiënt moet immers ook behandeld worden. De stichting had een mooie voorraad Panacur maar die raakt angstaanjagend snel op; Helpen jullie mee om een nieuwe voorraad aan te leggen?

Product: ontwormingstabletten
Stichting: Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-noord
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title