DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenKittenopvang Kitten & Co › Ontwormingstabletten voor de vele kittens bij Stichting Kittenopvang Kitten & Co

Ontwormingstabletten voor de vele kittens bij Stichting Kittenopvang Kitten & Co

€500,00

100%

Opgehaald van €500,00 doel

29 Funders

Voltooid

Beschrijving

Op dit moment, ook al zou het normaal gesproken nu wel richting het einde van het seizoen gaan, komen er bij Stichting Kittenopvang Kitten & Co nog steeds ontzettend veel kittens binnen. Zelfs nog pasgeboren kittens! Al deze kittens worden vanaf een gewicht van 500 gram meerdere keren ontwormd met Milbemax. Iedere 2 weken krijgen ze opnieuw een halve tablet en dat wordt zeker 3 x herhaald. Goede ontworming is belangrijk, want een wormeninfectie is een risico voor de gezondheid van zowel dier als mens. Voor Stichting Kitten & Co is het belangrijk dat alle kittens in de opvang wormvrij gemaakt worden en blijven, zodat de kittens mooi schoon, van binnen én van buiten, naar hun gouden mandje kunnen gaan.

Help je mee de kittens wormvrij te houden?

Product: Ontwormingstabletten
Stichting: Stichting Kittenopvang Kitten & co
Plaats: Grootebroek
ANBI-status: Ja
Website: kittenopvangkittenenco.nl
                                                         

Over deze stichting

Kitten&Co levert specialistische 24-uurs zorg aan kwetsbare jonge kittens en moederpoezen in nood. In een liefdevolle situatie kunnen ze veilig opgroeien tot gezonde, sociale katten.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title