DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Ontwormingsmiddelen voor kleine katten/kittens bij Stichting Spain Meets Holland

Ontwormingsmiddelen voor kleine katten/kittens bij Stichting Spain Meets Holland

€300,00

100%

Opgehaald van €300,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

Stichting Spain Meets Holland steunt in Roemenie de opvang van Mirela Marcu. Zij is een van de weinige die katten/kittens opvangt. Op dit moment heeft ze al 100 katten en kittens. Deze moeten allemaal ontwormd en ontvlooit. Graag wil de stichting hiermee helpen en hopen dat dit via dierendonatie gaat lukken. Helpen jullie mee deze kittens ontwormen?

Product: ontworming voor kleine katten/kittens
Stichting: Stichting Spain Meets Holland
Plaats: Kerkwijk
Website:   stichtingspainmeetsholland.nl

                   

Over deze stichting

Mirela vangt in Roemenie/Calarasi ongeveer 500 honden en 100 katten op. Er is een grote opvang waar de meeste honden zitten en bij haar thuis zitten de oude, zieke en jonge honden in kennels op het terrein. En de hele kleintjes of zieke honden kunnen binnen waar het verwarmd is en extra voor ze gezorgd kan worden. Met zoveel dieren om te verzorgen, die ook nog eens vaak ziek of gewond zijn, kan zij alle hulp gebruiken die wij haar kunnen geven. Wij zamelen voer voor haar in en middelen zoals ontworming en ontvlooiing omdat dit de basis behoeften zijn voor de dieren. Omdat wij slechts een heel kleine stichting zijn, kunnen we hulp van dierenliefhebbers heel erg goed gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title