DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Ontwormingsmiddel voor de puppies in de opvang in Roemenië voor Stichting Strays meet Holland

Ontwormingsmiddel voor de puppies in de opvang in Roemenië voor Stichting Strays meet Holland

€415,00

100%

Opgehaald van €415,00 doel

20 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij Mirela in Calarasi, Roemenië blijven de puppies binnenstromen, hele kratten tegelijk. Het lijkt zo schattig, die bolle buikjes van de puppies, maar dat is het niet. Vaak zijn de kleintjes vol met wormen en parasieten. Om ervoor te zorgen dat de puppies de nodige voedingsstoffen tot zich kunnen nemen, worden ze eerst ontwormd. Stichting Strays meet Holland vraagt voor de opvang een bijdrage voor een ontwormingsmiddel zodat de puppies snel kunnen worden geholpen.

Kun jij een kleine bijdrage missen?

Product: Ontwormingsmiddel
Stichting: Stichting Strays Meet Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: straysmeetholland
                                       

Over deze stichting

Stichting Strays Meet Holland is een geheel door vrijwilligers gerunde organisatie die helpt bij de verzorging en opvang van zwerfhonden en zwerfkatten in Nederland, Zuid-Spanje en Roemenië. In Nederland heeft de stichting de mogelijkheid om (zwerf)dieren op te vangen in haar eigen opvang. Deze dieren (voornamelijk katten) worden geholpen en wanneer zij zover zijn wordt er een nieuw thuis voor ze gezocht.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title