DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Ontwormingsmiddel voor de puppies in de opvang in Roemenië voor Stichting Strays meet Holland

Ontwormingsmiddel voor de puppies in de opvang in Roemenië voor Stichting Strays meet Holland

€415,00

100%

Opgehaald van €415,00 doel

20 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij Mirela in Calarasi, Roemenië blijven de puppies binnenstromen, hele kratten tegelijk. Het lijkt zo schattig, die bolle buikjes van de puppies, maar dat is het niet. Vaak zijn de kleintjes vol met wormen en parasieten. Om ervoor te zorgen dat de puppies de nodige voedingsstoffen tot zich kunnen nemen, worden ze eerst ontwormd. Stichting Strays meet Holland vraagt voor de opvang een bijdrage voor een ontwormingsmiddel zodat de puppies snel kunnen worden geholpen.

Kun jij een kleine bijdrage missen?

Product: Ontwormingsmiddel
Stichting: Stichting Strays Meet Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: straysmeetholland
                                       

Over deze stichting

Mirela vangt in Roemenie/Calarasi ongeveer 500 honden en 100 katten op. Er is een grote opvang waar de meeste honden zitten en bij haar thuis zitten de oude, zieke en jonge honden in kennels op het terrein. En de hele kleintjes of zieke honden kunnen binnen waar het verwarmd is en extra voor ze gezorgd kan worden. Met zoveel dieren om te verzorgen, die ook nog eens vaak ziek of gewond zijn, kan zij alle hulp gebruiken die wij haar kunnen geven. Wij zamelen voer voor haar in en middelen zoals ontworming en ontvlooiing omdat dit de basis behoeften zijn voor de dieren. Omdat wij slechts een heel kleine stichting zijn, kunnen we hulp van dierenliefhebbers heel erg goed gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title