DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen › Ontwormingsmiddel voor de kittens bij dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Ontwormingsmiddel voor de kittens bij dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

€170,00

100%

Opgehaald van €170,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

Vorige week zaten er al 75 kittens bij dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen! De kittens komen bij hen via de dierenambulance of bijvoorbeeld mensen die kittens hebben gevonden in de achtertuin. En dan is het ‘kittenseizoen’ nog lang niet voorbij. Alle hens aan dek dus. En daar hoort ook de beste verzorging bij, dus de kleintjes krijgen een chip, ontwormingsmiddel, anti-vlooienmiddel en gaan gesteriliseerd naar een nieuwe eigenaar. Dat ontwormen gebeurt meerdere keren in de gemiddeld 12 weken dat de katjes in het asiel blijven en dat is een flinke kostenpost. Met vier doosjes tabletten kunnen ze weer even vooruit. Help jij mee om dit bij elkaar te sparen?

Product:   Ontworming kittens
Stichting:   Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
Plaats:   Terneuzen
Website:   dierenasielterneuzen.nl
                 

Over deze stichting

Het dierenasiel, gevestigd in Terneuzen, is verantwoordelijk voor het opvangen en verzorgen van zwerfhonden en -katten en voor huisdieren die door eigenaars worden afgestaan. Het werk is erop gericht zo snel mogelijk een goed tehuis te vinden voor de dieren. Per jaar wordt er op deze manier voor enkele honderden dieren een nieuw baasje gevonden. Het werkgebied bestaat uit heel Zeeuws-Vlaanderen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title