DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Ongediertebestrijding voor de kittens van Stichting Spain meets Holland

Ongediertebestrijding voor de kittens van Stichting Spain meets Holland

€250,00

100%

Opgehaald van €250,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

De kittens blijven binnenstromen bij Mirela Marcu, een Roemeense rescuer die heel haar leven in het teken heeft staan van het redden van dieren. Alles wat op haar pad komt probeert zij te helpen. Zij heeft op dit moment circa 500 honderd honden in haar opvang en meer dan 100 katten. De katten en kittens, veelal ziek en moederloos blijven maar binnenstromen. De afgelopen maand zijn er, in nog geen vier weken tijd, zo’n 80 kittens binnen gekomen. Mirela heeft hierdoor torenhoge kosten, alleen al door het voer wat er voor zo ontzettend veel diertjes gekocht moet worden.
Geld voor ontworming en ontvlooiing is er niet en dit is zo ontzettend belangrijk bij katten en in dit geval voornamelijk kittens. Stichting Spain Meets Holland zou haar hier heel graag bij willen helpen en vragen daarom jouw hulp. Het zou zo ontzettend fijn zijn als Mirela zich hier geen zorgen meer of hoeft te maken.
Helpen jullie mee ?

Product: ongediertebestrijding
Stichting: Stichting Spain meets Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: ja
Website: stichtingspainmeetsholland.nl

                   

Over deze stichting

Stichting Strays Meet Holland is een geheel door vrijwilligers gerunde organisatie die helpt bij de verzorging en opvang van zwerfhonden en zwerfkatten in Nederland, Zuid-Spanje en Roemenië. In Nederland heeft de stichting de mogelijkheid om (zwerf)dieren op te vangen in haar eigen opvang. Deze dieren (voornamelijk katten) worden geholpen en wanneer zij zover zijn wordt er een nieuw thuis voor ze gezocht.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title