DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Ongediertebestrijding voor de kittens van Stichting Spain meets Holland

Ongediertebestrijding voor de kittens van Stichting Spain meets Holland

€250,00

100%

Opgehaald van €250,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

De kittens blijven binnenstromen bij Mirela Marcu, een Roemeense rescuer die heel haar leven in het teken heeft staan van het redden van dieren. Alles wat op haar pad komt probeert zij te helpen. Zij heeft op dit moment circa 500 honderd honden in haar opvang en meer dan 100 katten. De katten en kittens, veelal ziek en moederloos blijven maar binnenstromen. De afgelopen maand zijn er, in nog geen vier weken tijd, zo’n 80 kittens binnen gekomen. Mirela heeft hierdoor torenhoge kosten, alleen al door het voer wat er voor zo ontzettend veel diertjes gekocht moet worden.
Geld voor ontworming en ontvlooiing is er niet en dit is zo ontzettend belangrijk bij katten en in dit geval voornamelijk kittens. Stichting Spain Meets Holland zou haar hier heel graag bij willen helpen en vragen daarom jouw hulp. Het zou zo ontzettend fijn zijn als Mirela zich hier geen zorgen meer of hoeft te maken.
Helpen jullie mee ?

Product: ongediertebestrijding
Stichting: Stichting Spain meets Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: ja
Website: stichtingspainmeetsholland.nl

                   

Over deze stichting

Mirela vangt in Roemenie/Calarasi ongeveer 500 honden en 100 katten op. Er is een grote opvang waar de meeste honden zitten en bij haar thuis zitten de oude, zieke en jonge honden in kennels op het terrein. En de hele kleintjes of zieke honden kunnen binnen waar het verwarmd is en extra voor ze gezorgd kan worden. Met zoveel dieren om te verzorgen, die ook nog eens vaak ziek of gewond zijn, kan zij alle hulp gebruiken die wij haar kunnen geven. Wij zamelen voer voor haar in en middelen zoals ontworming en ontvlooiing omdat dit de basis behoeften zijn voor de dieren. Omdat wij slechts een heel kleine stichting zijn, kunnen we hulp van dierenliefhebbers heel erg goed gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen