DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenambulance Zwolle › Nieuwe vervoersbakken voor vogels, egels, konijnen en meer voor Dierenambulance Zwolle

Nieuwe vervoersbakken voor vogels, egels, konijnen en meer voor Dierenambulance Zwolle

€400,00

100%

Opgehaald van €400,00 doel

16 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij Stichting Dierenambulance Zwolle worden álle dieren vervoerd wanneer dat nodig is; het kunnen vogels zijn, maar ook egels, konijnen en andere dieren die hulp nodig. Hiervoor zijn vervoersbakken nodig en de huidige bakken moeten nodig worden vervangen. Niet alleen omdat ze inmiddels kapot aan het gaan zijn, maar ook in verband met ziektes.

Spaar je mee voor nieuwe vervoersbakken?

Product: Vervoersbakken
Stichting: Stichting Dierenambulance Zwolle
Plaats: Zwolle
ANBI-status: Ja
Website: dierenambulancezwolle.nl
                               

Over deze stichting

Stichting Dierenambulance Zwolle is opgericht op 1 januari 1994. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers staat de Stichting Dierenambulance Zwolle klaar voor zieke en/of gewonde dieren. Zij proberen iedereen die een melding maakt van een dier zo goed mogelijk te helpen, dit binnen de wet en de gemaakte afspraken met gemeenten, asielen en overige organisaties. Stichting Dierenambulance Zwolle is een vrijwilligersorganisatie die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. De organisatie is aangesloten bij de Federatie Dierenambulance Nederland (FDN) en is geen onderdeel van de dierenbescherming. Zij zijn een erkende dierenambulance die voldoet aan de eisen/richtlijnen van de FDN. Stichting Dierenambulance Zwolle is een stichting, zonder winstoogmerk, met een bestuur, die gedragen wordt door uitsluitend vrijwilligers. Stichting Dierenambulance Zwolle werkt onder andere samen met dierenartspraktijken in en buiten Zwolle, Stichting Vogel- en Egelasiel Kampen, Stichting Zwols Dierenasiel, Stichting AMIVEDI, Dierenpolitie Oost- Nederland, diverse opvangadressen, Landelijke inspectie Dierenbescherming, gemeente Zwolle en overige hulpinstanties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title