DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Nieuwe kattenbakken voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Nieuwe kattenbakken voor Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€140,00

100%

Opgehaald van €140,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

In de opvang Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden voor kansloze en onplaatsbare katten zijn een aantal kattenbakken dringend aan vervanging toe, ook vanuit hygiënisch oogpunt, waaronder twee speciale kattenbakken voor buiten. Deze hebben een bijzondere kap waardoor er geen regen naar binnen kan. Daarnaast ook de twee Cabrio-bakken, die erg makkelijk te reinigen zijn door de scharnierende bovenkap, zijn ‘op’. En er staan er nog een paar kattenbakken die na intensief gebruik nu echt aan vervanging toe zijn! Helpt u mee?

Product: Kattenbakken
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied Ijmuiden
Plaats: Velsen Noord
Website: kattenbabbels.blogspot.com

Kat

                 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title