DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Nieuwe goed schoon te houden krabpaal voor katten in de opvang bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Nieuwe goed schoon te houden krabpaal voor katten in de opvang bij Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€140,00

100%

Opgehaald van €140,00 doel

4 Funders

Voltooid

Beschrijving

De vrijwiligers werkzaam in de opvang bij St. Zwerfkatten Havengebied IJmuiden moeten geregeld de krabpalen vervangen; niet al de onplaatsbare katten zijn even zindelijk. Zij kiezen daarom ook altijd voor krabmeubels die zo goed mogelijk schoon te houden zijn, die zo min mogelijk pluche hebben, maar desondanks toch comfortabel voor de katten zijn én leuk om te zien! Daarnaast moeten zij ook rekening houden met de beschikbare ruimte én het is helemaal fijn als er meerdere katten op kunnen chillen. Een hele uitdaging dus! Maar ja, de aanschaf van zo’n mooi krabmeubel is ook een behoorlijke aanslag op de spaarpot.

Doe jij een duit in het doneerzakje?

Product: Krabpaal
Stichting: St. Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
       

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title