DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZorgeloos Dierenleven › Nieuw dak voor de buitenren van de katten bij Stichting Zorgeloos Dierenleven

Nieuw dak voor de buitenren van de katten bij Stichting Zorgeloos Dierenleven

€25,00

3%

Opgehaald van €985,00 doel

3 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 13 maart 2024
Einddatum: 13 september 2024

Beschrijving

De katten die bij Stichting Zorgeloos Dierenleven verblijven zijn veelal gehandicapt en/of doof. Voor deze poezen heeft de stichting verschillende onderkomens, waaronder ook een buitenren.
Heerlijk voor de katten natuurlijk. Lekker met hun snuitjes in de zon en als het regent lekker beschut zitten. Alleen nu blijkt het dak van de buitenren te lekken: door de vele regen is het dak gaan rotten. De vrijwilligers zouden heel graag het dak willen vernieuwen zodat de poezen weer beschut en droog buiten kunnen zitten en liggen.

Geef jij de poezen een waterdicht dak boven hun hoofd?

Product: Dak voor de kattenren
Stichting: Stichting Zorgeloos Dierenleven
Plaats: Biervliet
ANBI-status: Nee
Website: zorgeloosdierenleven.nl
     

Over deze stichting

Stichting Zorgeloos Dierenleven heeft als doel oudere, zieke, getraumatiseerde en invalide dieren een vast mandje te bieden. (zowel honden en katten). Dieren die nergens meer terecht kunnen omdat ze oud zijn bijvoorbeeld zijn van harte welkom bij de stichting. Daarom zitten er ook veel senioortjes die lekker hun tijd doorbrengen door te relaxen bij de kachel. De stichting draait alleen op donateurs en hoewel het moeilijk is het hoofd boven water te houden in deze tijden proberen we zo goed mogelijk gelden te besteden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title