DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Navigatie voor de dierenambulance van st. Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Navigatie voor de dierenambulance van st. Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€160,00

100%

Opgehaald van €160,00 doel

8 Funders

Voltooid

Beschrijving

Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden moet vrijwel dagelijks op pad met de ambulance, ook naar buurten waar zij totaal niet bekend zijn. Hun huidige navigatiesysteem is 10 jaar oud en maakt geen updates meer. Geregeld staan de ambulance medewerkers dan ook voor raadsels wat betreft de route-aanwijzingen die het geeft. Tijd dus voor een navigatiesysteem die (gratis) updates mogelijk maakt zodat zij weer veilig stad en land af kunnen rijden om (zwerf)katten in nood op te halen!

Sparen jullie mee?

Product: Garmin navigatie
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
               

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title