DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Kinderboerderij Maarssen/Kinderboerderij De Vechtse Hoeve › Natuursupplement voor pony’s Sabia en Vera in de opvang bij Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

Natuursupplement voor pony’s Sabia en Vera in de opvang bij Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

€295,00

104%

Opgehaald van €285,00 doel

23 Funders

Voltooid

Beschrijving

Pony’s Sabia (mama) en Vera (dochter) zijn afgestaan en liefdevol opgenomen in de opvang van Kinderboerderij De Vechtse Hoeve. Beide pony’s hebben wat problemen met hun rug en achterhand, maar gelukkig is er een goed natuurproduct op de markt dat de spieren en pezen ondersteunt. Zoals met veel natuurproducten het geval is, is dit een behoorlijke kostenpost.

Kun jij een paar euro missen?

 

Product: Supplement Smooth Locomotion
Stichting: Kinderboerderij De Vechtse Hoeve
Plaats: Maarssen
ANBI-status: Ja
Website: kinderboerderijdevechtsehoeve.nl
                                             

Over deze stichting

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve is een kinderboerderij die voor 90% uit afstandsdieren bestaat. Wij vinden het belangrijk om dieren een plek te geven die niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Het fokken van jonge dieren is mooi, maar er zijn al zoveel dieren die een plek zoeken. Dit willen wij onze grote en kleine bezoekers mee geven. Jonge dieren worden ook weer groot! Een varken van 13 dat in een modderpoel ligt te badderen is net zo leuk als kleine biggetjes. Een dier is niet voor even maar voor zijn hele leven!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title