DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. › Mousse voor zieke katten bij Dierenasiel Helmond

Mousse voor zieke katten bij Dierenasiel Helmond

€115,00

100%

Opgehaald van €115,00 doel

7 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij Dierenasiel Helmond komen via de dierenambulance veel zieke straat- en zwerfkatten binnen. Na een bezoekje aan de dierenarts moeten deze dieren vaak aan de medicatie. Helaas is het niet altijd makkelijk een zieke kat medicatie te laten slikken. Een oplossing hiervoor is de medicatie in een lekker geurende en zachte mousse te doen. Door deze truc toe te passen krijgen de beestjes de benodigde medicatie binnen en is er vaak een succesvol resultaat met genezing! Ook gaan zo de dure medicijnen niet onnodig verloren. Bij het dierenasiel wordt hiervoor Gourmet Gold mousse met zalm van Purina gebruikt, aangezien dit door (bijna) alle katten lekker wordt gevonden. Help jij mee een voorraad mousse bij elkaar te sparen?

Product: Mousse voor katten
Stichting: Stichting Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o.
Plaats: Helmond
ANBI-status: Ja
Website: dierenambulancehelmond.nl
             

Over deze stichting

Onze dierenambulance is al 35 jaar een begrip in Helmond en ruime omgeving. Elke dag weer worden veel gevonden en gewonde dieren door onze medewerkers opgehaald of door een vinder naar ons asiel gebracht. Ook komen er veel zwerfkittens binnen die op straat geboren zijn.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title