DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen › Mousse voor de kittens die te weinig wegen bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Mousse voor de kittens die te weinig wegen bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

€165,00

100%

Opgehaald van €165,00 doel

15 Funders

Voltooid

Beschrijving

Tijdens het kittenseizoen vangt Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen kittens van verschillende leeftijden op: van net geboren en enkele uren oud tot de leeftijd van een paar maanden. De kleinste kittens worden soms met moeder en soms zonder moeder gevonden. Pleeggezinnen vangen de jongste telgen op en voeden ze als surrogaatmoeder op. Om de kleintjes die niet genoeg aankomen bij te kunnen voeren en vast voedsel te leren eten, is de babymousse van Royal Canin een veelgebruikt product voor de vrijwilligers. Het is zo fijngemalen dat het makkelijk te mengen is met kittenmelk. Dit najaar komen er nog steeds kittens binnen en zwangere moederpoezen. Ze willen daarom graag een nieuwe voorraad aanleggen, want het gaan er in dit tempo weer snel doorheen!

Help jij de kleintjes groot worden?

Product: Kittenmousse
Stichting: Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
Plaats: Terneuzen
ANBI-status: Ja
Website: dierenasielzvl.nl
                             

Over deze stichting

Het dierenasiel, gevestigd in Terneuzen, is verantwoordelijk voor het opvangen en verzorgen van zwerfhonden en -katten en voor huisdieren die door eigenaars worden afgestaan. Het werk is erop gericht zo snel mogelijk een goed tehuis te vinden voor de dieren. Per jaar wordt er op deze manier voor enkele honderden dieren een nieuw baasje gevonden. Het werkgebied bestaat uit heel Zeeuws-Vlaanderen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title