DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Mouse voor de kittens van Dierenopvangcentrum Hokazo

Mouse voor de kittens van Dierenopvangcentrum Hokazo

€150,00

100%

Opgehaald van €150,00 doel

8 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

De kittens blijven binnen stromen met grote aantallen. Van de week hadden ze er op 1 avond maar liefst 15. Gelukkig waren deze allemaal gevonden met een moeder en verblijven ze bij pleeggezinnen. Ze groeien als kool en verkeren allemaal in goede gezondheid.
Al deze kleine mondjes hebben straks hun eerste hapjes nodig. Deze mouse is erg voedzaam en ook makkelijk nog iets te verdunnen met kittenmelk zodat de overgang naar vast voedsel zonder problemen verloopt. Ze hopen en duimen dat jullie de opvang weer willen helpen om de kittens een goede start te geven. Alvast heel erg bedankt namens de Dierenopvang.

Product: mouse
Stichting: Dierenopvangcentrum Hokazo
Plaats: Uden
Website: hokazo.nl
               

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title