DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Blitz Kattenopvang › Middelen tegen kriebelbeestjes voor de kittens bij Stichting Blitz Kattenopvang

Middelen tegen kriebelbeestjes voor de kittens bij Stichting Blitz Kattenopvang

€220,00

100%

Opgehaald van €220,00 doel

2 Funders

Voltooid

Beschrijving

Stichting Blitz Kattenopvang maakt zich op voor het hoogseizoen. Natuurlijk willen de vrijwilligers alle katten en kittens die binnenkomen vlo- en wormvrij maken. Al die kriebelbeestjes zijn ontzettend irritant en bovendien erg slecht voor de gezondheid van de katten. Daarom vraagt de stichting hulp bij het uitschakelen van het kriebelbeestjesleger.

Spaar je mee om de opvangkatjes van de nare beestjes af te helpen?

Product: Anti worm- en vlomiddelen
Stichting: Stichting Blitz Kattenopvang
Plaats: Swifterband
ANBI-status: Ja
Website: blitzkattenopvang.com
   

Over deze stichting

Stichting Blitz Kattenopvang bestaat uit een groep zeer gedreven vrijwilligers, met een enorme passie voor het helpen van katten. De stichting is er voor alle katten in Nederland. Dat wil zeggen: alle katten zijn welkom. Afstandskatten, zwerfkatten, maar de stichting is er ook voor katten die bemiddeling nodig hebben. Stichting Blitz Kattenopvang werkt heel nauw samen met collega-organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Stichting Blitz Kattenopvang wil het aantal zwerfkatten en hulpbehoevende katten in Nederland omlaag brengen. Dit doen zij middels TNRC (Trap, Neuter, Return/Replace, Care) De stichting zorgt er dus voor dat de katten die bij ons in opvang komen volledig medisch in orde worden herplaatst. Dit betekent dat de katten gecastreerd/gesteriliseerd worden, twee vaccinaties krijgen, gechipt worden en er wordt twee keer een gezondheidscheck uitgevoerd door de dierenarts. Ook worden ze vlo- en wormvrij herplaatst.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title