DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenHoKaZo › Chipreaders voor Dierenopvangcentrum HoKaZo

Chipreaders voor Dierenopvangcentrum HoKaZo

€160,00

100%

Opgehaald van €160,00 doel

13 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Op zowel de ambulance als ons opvangcentrum zijn de chipreaders hard aan vervanging toe. We hebben de accu’s al laten vervangen en ze na laten kijken, maar helaas werken ze nog steeds niet goed en zijn ze snel leeg.
Alle dieren die binnenkomen worden gecontroleerd op chip zo kunnen we ze in de meeste gevallen herenigen met hun eigenaar. Dieren die geen chip hebben en via ons herplaatst worden krijgen hier allemaal een chip. We controleren voor het uitplaatsen door middel van een reader of hij nog steeds aanwezig is. Daarom willen we jullie hulp vragen om een bijdrage hieraan te leveren.

Helpen jullie weer mee sparen?

Product: chipreaders
Stichting: Hokazo
Plaats: Uden
Website: hokazo.nl
                         

Over deze stichting

In het dierenasiel van HoKaZo wordt gekozen voor een beleid dat in de eerste plaats zorg draagt voor een diervriendelijk leven. Een diervriendelijk leven houdt in dat de hond of kat - mits hij niet onnodig lijdt of zodanig in zijn gedrag gestoord is dat hij een gevaar oplevert voor zijn omgeving - zolang als nodig is mag blijven. Ook al duurt dat een jaar of langer. Stichting Hokazo heeft ook een eigen dierenambulance die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzet voor alle dieren in de regio die dat nodig hebben.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title