DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenProjecten van Stichting Dierenbemiddeling Europa › Medische zorg voor 10 zwaar verwaarloosde hondjes bij Dierenbemiddeling Europa

Medische zorg voor 10 zwaar verwaarloosde hondjes bij Dierenbemiddeling Europa

€210,00

100%

€210,00 Goal

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

In en in triest…. De vrijwilligers van stichting Dierenbemiddeling Europa kregen de vraag of zij 10 zwaar verwaarloosde hondjes met spoed wilden opvangen. Tuurlijk hebben ze daar wederom ‘ja’ tegen gezegd. Vorige week was het zover….. en wat zijn ze geschrokken!! De hondjes waren er zo slecht aan toe dat de vrijwilligers direct doorgereden zijn naar de dierenarts, want dat was echt pure noodzaak. Zelfs de dierenarts stond met tranen in haar ogen. Één voor één werden ze onderzocht… en wat zijn ze er slecht aan toe!! Inmiddels zijn ze heerlijk bij de trimsters geweest om alvast een beetje opgeknapt te worden. Deze reddingsactie brengt natuurlijk vreselijk veel kosten met zich mee en daarom doen zij een beroep op jouw grote hart voor dieren. Ze willen graag ontwormingsmiddel Milbemax en anti-vlooienmiddel van Frontline hebben. Help jij mee om deze hondjes weer snel op de been te laten zijn?

Product: Ontworming en anti-vlooienmiddel
Stichting: Dierenbemiddeling Europa
Plaats: Alkmaar
Website:   Dierenbemiddelingeuropa.nl

Search: Page Size:

                     

Over deze stichting

Het helpen van kansarme dieren in Europa (en soms ook er buiten) door middel van bijvoorbeeld voerdonaties; het bemiddelen van dieren, zodat ze hier in Nederland een baasje vinden; ondersteunen van diversen projecten ter verbetering van de leefomstandigheden van dieren; enzovoort. Ons maakt het niet uit waar ze vandaan komen. Of het nu Spanje, Nederland, Griekenland, Hongarije, Oekraïne of welk land dan ook is.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title